Burme žuto zlato

Burme Zlatare Mitic Beograd

U nasem prodajnom mestu Zlatara Mitić – mozete pogledati uzorke venčanih burmi izradjenih u različitim širinama. Na osnovu toga, sami možete kreirati svoj model, odabrati boju zlata i obradu.

Žuto zlato 14k
Briliant 1 x 0,05ct H/VS
Šifra artikla: B-001

Žuto zlato 14k
Ženska burma – Brilijanti u zbiru 1.75ct H/vs
Šifra artikla: B-016

Burme izradjene od žutog zlata 14k
Ženska burma briliant 1×0.03ct
Šifra artikla: B-026

Ženska burma od žutog zlata
Žuto zlato 14k
Brilianti 1.75ct H/vvs
Šifra artikla: B-031

burme zuto zlato

Burme od žutog zlata
Žuto zlato 14k
Šifra artikla: B-033

Žuto zlato 14k
Brilijanti 1×0.03ct 2×0.01ct
Šifra artikla: B-058

burme zuto zlato

Burme od žutog zlata
Žuto zlato 14k
Šifra artikla: B-033

Kombinacija žutog zlata
Širina burmi 5mm
Šifra artikla: B-075

Žuto zlato 14k
Širina 4mm
Šifra artikla: B-077

Žuto zlato 14k
Širina 7mm
Šifra artikla: B-078

Žuto zlato 14k
Širina 4.5mm
Šifra artikla: B-079

Zlatne burme

Burme su deo nakita koji biramo za najbitniji dan u životu, dan našeg vencanja, a nosicemo ih citavog zivota! Zato vencane burme treba da budu ono što mi želimo, odraz našeg stila i ukusa. Osnovna stvar kod izbora burmi je da pravila ne postoje. Tradicija da, ali striktna pravila ne. Stoga, izaberite burmu koja se Vama dopada, jer ce ona biti deo Vas do kraja života.

Cesto se dešava da parovi prosto nemaju isti ukus kada je u pitanju izbor vencanih burmi, ali ne treba paniciti. Vi ne morate izabrati iste burme. U poslednjih nekoliko godina, cesto se dešava da se dame opredeljuju za takozvani eternity ring – burme koje su u celom svom obimu optocene dijamantima. Iz ove cinjenice, potice i naziv burme prsten za vecnost ili vecni prsten, buduci da dijamanti predstavljaju najcvršci, neuništiv kamen, a burma pun krug bez kraja, tako ova burma u simbiozi sa dijamantima simbolicno predstavlja vecnost vašeg braka i ljubavi. No, eternity burma je ženska burma, u tom slucaju gospoda se opredeljuju za neki drugi model burme, najcešce klasicnu poluoblu ili ravnu zlatnu burmu. U našoj zlatarsko-juvelirskoj radnji možete pogledati veliki izbor burmi, od tradicionalnih, klasicnih modela do savremenih burmi u kombinaciji blog, žutog, crvenog ili roze zlata.

U ponudi zlatare Mitic Beograd, možete naci veliki izbor ženskih eternity burmi sa dijamantima, izradjenih u belom ili žutom zlatu, sa razlicitim velicinama kamenja i razlicitim nacinima fasovanja kamenja. Deo naše ponude burmi možete pogledati na ovoj stranici, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Izrada burmi po vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaše burme trebalo da izgledaju, na raspolaganju Vam je naša radionica, gde cemo vaše ideje pretociti u burme vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da Vaše ideje predocite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo cemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.