Burme od belog zlata

Burme belo zlato Zlatare Mitic Beograd

Burme od belog zlata su odraz našeg stila i ukusa.  Osnovna stvar kod izbora burmi je da pravila ne postoje. Tradicija da, ali striktna pravila ne. Stoga, izaberite burmu koja se Vama dopada, jer će ona biti deo Vas do kraja života.

Burme od belog zlata

Burme izradjene od belog zlata odlikuje postojanost, sjaj, dugotrajnost. Dakle sve ono sto bi trebalo da odlikuje svaki brak. Belo zlato se ne može naći u prirodi, ono je legura žutog zlata i još jednog belog metala, uobičajeno su to nikl ili paladijum. Samim tim, i odlike belog zlata zavise od metala koji se koriste u procesu legiranja, kao i od njihovog odnosa.

Burme od belog zlata cene

Legure belog zlata u prošlosti su bile jako skupe, pa je i cena nakita od belog zlata bila veća, no danas to nije slučaj. Cene belog i žutog zlata, kao i nakita su ujednačene.

Za izradu burmi od belog zlata, koristi se legura zlata i nikla. Ovu leguru odlikuje čvrstina i postojanost.

Izrada burmi od belog zlata po vašoj želji

Burme izradjene u Zlatarskoj radionici Mitić su vrhunskog kvaliteta, savremeno dizajnirane, sa puno pažnje i stila. Na ovoj stranici možete pogledati deo ponude burmi od belog zlata, dok ostatak ponude možete videti u prodajnom mestu, koje se nalazi u Beogradu, u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).