Vereničko prstenje od kombinacije boje zlata

Kombinacije boje zlata Zlatare Mitic Beograd

Vereničko prstenje predstavlja simbol ljubavi i vernosti. Vereničkim prstenom prvi put krunišete Vašu ljubav. Dame će ga voleti i nositi čitavog života. Verenički prsten bi trebalo da bude kvalitetan, suptilan i jedinstven. Trebalo bi da se razlikuje od drugog prstenja. Prilikom odabira prstena treba voditi računa o karakteru, o stilu i načinu života osobe za koju i birate prsten. Prsten mora biti prefinjen, sa ukusom, ali ujedno i raskošan. Verenički prsten mora da zrači, da dominira i da ostavlja jak utisak. Jednostavno verenički prsten bi trebalo da bude ekskluzivan.

Verenički prsten kombinacije zlata

Na ovoj stranici se nalazi samo deo naše ponude vereničkog prstenja, ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenički prsten trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Sve vaše ideje ćemo pretočiti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da vaše ideje predočite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.

Svi modeli vereničkog prstenja sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama. Naša radionica i naši zlatari na raspolaganju su za bilo koju konsultaciju u vezi izrade svakog radnog dana od 10 do 18h u našim prodajnim mestima u Bulevaru kralja Aleksandra 26.