Burme od kombinacije boje zlata

Burme Zlatare Mitic Beograd

Burme su deo nakita koji biramo za najbitniji dan u životu, dan našeg vencanja, a nosićemo ih čitavog života! Zato treba da budu ono što mi želimo, odraz našeg stila i ukusa. Osnovna stvar kod izbora burmi je da pravila ne postoje. Tradicija da, ali striktna pravila ne. Stoga, izaberite burmu koja se Vama dopada, jer će ona biti deo Vas do kraja života.

Burme od belog, žutog, crvenog zlata

U ponudi zlatare Mitic Beograd, možete naci veliki izbor ženskih eternity burmi sa dijamantima, izradjenih u belom ili žutom zlatu, sa razlicitim velicinama kamenja i razlicitim nacinima fasovanja kamenja. Deo naše ponude burmi možete pogledati na ovoj stranici, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Burme cene

Cena zlatnih burmi zavisi od cistoce i kolicine zlata ili nekog drugog plemenitog metala korišcenog u izradi. Takode, cena burmi zavisi i od toga da li je u njihovoj izradi korišceno drago kamenje. Naravno, tu je i dodatna vrednost, koju svakoj burmi daje veština i kreativnost majstora juvelira.

Izrada burmi po vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaše burme trebalo da izgledaju, na raspolaganju Vam je naša radionica, gde cemo vaše ideje pretociti u burme vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da Vaše ideje predocite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo cemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.