Vereničko prstenje - žuto zlato

Verenicko prstenje od zutog zlata Zlatare Mitic Beograd

Verenicko prstenje od zutog zlata predstavljaju tradiciju i eleganciju, kvalitetan, suptilan i jedinstven simbol ljubavu. Verenički prsten mora da zrači, da dominira i da ostavlja jak utisak. Verenicki prsten od zutog zlata bi trebalo da prati tradiciju, ali ne i striktna pravila. Odaberite prsten koji je ekskluzivan i koji prati ukus i karakter voljene osobe.

Verenicki prsten zuto zlato

Na ovoj stranici možete pogledati samo deo ponude verenickog prstenja izrađenog od žutog zlata, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Verenicko prstenje od zutog zlataU našem prodajnom mestu uvek možete dobiti stručnu pomoć i savet zlatara, ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje u vezi sa izradom verenickog prstena od zutog zlata. Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenički prsten od žuzog zlata trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Sve vaše ideje ćemo pretočiti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da vaše ideje predočite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a info@miticdiamonds.rs ili telefona +381 11 334 63 90, +381 11 322 06 40.

Svi modeli vereničkog prstenja sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama, kao i boji zlata. Naša radionica i naši zlatari na raspolaganju su za bilo koju konsultaciju u vezi izrade svakog radnog dana od 10 do 18h u našim prodajnim mestima u Bulevaru kralja Aleksandra 26. Venčani program – burme i verenicko prstenje, svakako je uvek aktuelan i zato se trudimo da pratimo svetske trendove u izradi i dizjnu ovog nakita.