Burme od zutog zlata

Burme zuto zlato Zlatare Mitic Beograd

Burme od zutog zlata su deo nakita koji biramo za najbitniji dan u životu, dan našeg vencanja, a nosićemo ih čitavog života! Zato treba da budu ono što mi želimo, odraz našeg stila i ukusa. Osnovna stvar kod izbora zlatnih burmi je da pravila ne postoje. Tradicija da, ali striktna pravila ne. Stoga, izaberite burme od zutog zlata koje se Vama dopadaju, jer će one biti deo Vas do kraja života.

Burme od zutog zlata

Cesto se dešava da parovi prosto nemaju isti ukus kada je u pitanju izbor burmi od zutog zlata, ali ne treba paniciti. Vi ne morate izabrati iste burme. U poslednjih nekoliko godina, cesto se dešava da se dame opredeljuju za takozvani eternity ring – burme koje su u celom svom obimu optocene dijamantima. Iz ove cinjenice, potice i naziv burme prsten za vecnost ili vecni prsten, buduci da dijamanti predstavljaju najcvršci, neuništiv kamen, a burma pun krug bez kraja, tako ova burma u simbiozi sa dijamantima simbolicno predstavlja vecnost vašeg braka i ljubavi. No, eternity burma je ženska burma, u tom slucaju gospoda se opredeljuju za neki drugi model burme, najcešce klasicnu poluoblu ili ravnu zlatnu burmu. U našoj zlatarsko-juvelirskoj radnji možete pogledati veliki izbor burmi, od tradicionalnih, klasicnih modela do savremenih burmi u kombinaciji blog, žutog, crvenog ili roze zlata.

U ponudi zlatare Mitic Beograd, možete naci veliki izbor burmi od zutog zlata, sa razlicitim velicinama kamenja i razlicitim nacinima fasovanja kamenja. Deo naše ponude burmi možete pogledati na ovoj stranici, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Burme od žutog zlata cene

Cena zlatnih burmi zavisi od cistoce i kolicine zlata ili nekog drugog plemenitog metala korišcenog u izradi. Takode, cena burmi zavisi i od toga da li je u njihovoj izradi korišceno drago kamenje. Naravno, tu je i dodatna vrednost, koju svakoj burmi daje veština i kreativnost majstora juvelira.

Izrada burmi od žutog zlata po vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaše burme trebalo da izgledaju, na raspolaganju Vam je naša radionica, gde cemo vaše ideje pretociti u burme vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da Vaše ideje predocite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo cemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.