Verenicko prstenje sa dragim kamenom

Verenicko prstenje sa dragim kamenom Zlatare Mitic Beograd

Prilikom odabira verenickog prstenja sa dragim kamenom treba voditi računa o karakteru, o stilu i načinu života osobe za koju i birate prsten. Verenicko prstenje sa dragim kamenom mora biti prefinjeno, sa ukusom, ali ujedno i raskošano. Verenicko prstenje sa dragim kamenom mora da zrači, da dominira i da ostavlja jak utisak. Jednostavno verenički prsten bi trebalo da bude ekskluzivan.

Verenicki prsten sa dragim kamenom u boji

Dragi kamen je ultimativni, univerzalni simbol ljubavi. Ono što je karektiristično, jeste da bi trebalo pratiti ukus voljene osobe za koju je verenicki prsten sa dragim kamenom u boji i namenjen. Čim razmišlajte o kupovini verenickog prstena, pretpostavlja se da poznajete ukus dame.

Na ovoj stranici se nalazi samo deo naše ponude verenickog prstenja sa dragim kamenom u boji, ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Izrada vereničkog prstenja sa dragim kamenom

Verenicko prstenje sa dragim kamenomUkoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenicki prsten sa dragim kamenom u boji trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Sve vaše ideje ćemo pretočiti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da vaše ideje predočite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.

Svi modeli verenickog prstenja sa dragim kamenom sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama. Naša radionica i naši zlatari na raspolaganju su za bilo koju konsultaciju u vezi izrade svakog radnog dana od 10 do 18h u našim prodajnim mestima u Bulevaru kralja Aleksandra 26.