Verenicko prstenje - roze zlato

Verenicko prstenje od roze zlata Zlatare Mitic Beograd

Verenicko prstenje od roze zlata predtavlja posebnu simboliku i odaje nežan karakter osobe za koju je namenjen. Verenicko prstenje od roze zlata iz naše radionice predstavlja kvalitetan, suptilan i jedinstven izraz ljubavi. Prilikom odabira prstena treba voditi računa o karakteru, o stilu i načinu života osobe za koju i birate prsten. Prsten mora biti prefinjen, sa ukusom, ali ujedno i raskošan. Verenicki prsten od roze mora da odiše lepotom i nežnošću, kao i da ostavlja jak utisak. Jednostavno verenički prsten bi trebalo da bude ekskluzivan.

Verenicki prsten roze zlato

Na ovoj stranici se nalazi samo deo naše ponude verenickog prstenja od roze zlata, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Svi modeli verenickog prstenja od roze zlata sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama. Naša radionica i naši zlatari na raspolaganju su za bilo koju konsultaciju u vezi izrade svakog radnog dana od 10 do 18h u našim prodajnim mestima u Bulevaru kralja Aleksandra 26.

Verenicko prstenje od roze zlataSvaka želja i porudžbina naših kupaca za nas predstavlja novi izazov, a Vaše zadovoljstvo finalnim proizvodom, koji izadje iz veštih ruku majstora zlatarsko – juvelirskog zanata radionice Mitic, uvek je naša najveća nagrada. Za svako pitanje, konsultaciju ili porudzbinu mozete se obratiti licno u nasoj radnji ili putem mejla radionica@miticdiamonds.rs. S obzirom da je ovo poklon za dame, a da jača polovina nije uvek vična u odabiru, naše stručno osoblje će Vam pomoći u odabiru idealnog verenickog prstena od roze zlata za vašu izabranicu.