Zlatno prstenje

Prstenje Zlatare Mitić Beograd

U ponudi zlatare Mitic Beograd, možete naći veliki izbor zlatnog prstenja sa dijamantima, izradjenih u belom ili žutom zlatu, sa različitim veličinama kamenja. Zlatno prstenje koje se nalazi na ovoj stranici je samo deo naše ponude, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Zlatno prstenje

U našoj ponudi uvek mozete pogledati veliki izbor prstenja, što klasičnih, uvek nosivih modela sa jednim dijamantom ili nekim drugim dragim kamenom do najraskosnijih modela prstenja izradjenih u kombinaciji dijamanata, safira, rubina, smaragda, tanzanita, bisera…..pri tome vodeci računa o preciznosti izrade i dizajnu. Ono čime se takodje možemo pohvaliti je veliki broj uspešno izradjenih modela prstenja po želji naših kupaca. Kao i za ostale komade nakita tako i kada je prsten u pitanju kao najčešće nošen komad nakita, mi Vam osim ogromnim izborom već izradjenih modela u našim radnjama stojimo i na raspolaganju za izradu prstena po Vašoj želji i dizajnu.

Pogledajte naše burme i vereničko prstenje.

Izrada prstena po vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi trebalo da izgleda Vaš prsten, na raspolaganju Vam je naša radionica, gde cemo vaše ideje pretociti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da Vaše ideje predocite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo cemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.