Ogrlice

Zlatara Mitić Beograd

Ogrlice se većinom izrađuju od plemenitih metala, najčešće od zlata, a mogu se izrađivati i od bisera ili dragog kamenja. Vrednost ogrlice zavisi od vrednosti materijala u kome je izrađena, dok dodatnu vrednost ogrlici daje veština i kreativnost majstora.

Zlatne ogrlice

Zlatne ogrlice se često poklanjaju u raznim prilikama. Ogrlice su prikladan poklon za većinu najbitnijih događaja u životu jedne osobe: veridbe, rođenja deteta, prilikom krštenja, proslave punolestva. Zlatna ogrlica se ne poklanja samo povodom nekih posebnih ili izvanrednih prilika, ona je odličan izbor ukoliko želite da obradujete Vama dragu osobu.

Ogrlice zauzimaju posebno mesto u nakitu, često se prenose sa kolena na koleno i čuvaju kao najveća dragocenost. Ogrlica dosta govori o senzibilitetu osobe, o njenom stilu i karakteru.

U ponudi zlatare Mitić Beograd, možete naći veliki izbor oglica sa dijamantima, izradjenih u belom ili žutom zlatu, sa različitim veličinama kamenja. Ogrlice i lančići koje se nalaze na ovoj stranici su samo deo naše ponude, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu , koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Pogledajte naše burme i vereničko prstenje.