Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na sajtu miticdiamonds.rs.
Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu licnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti.

Lični podaci su informacije koje vas identifikuju, kao što su ime, e-mail ili poštanska adresa. Mitić Diamonds ne prikuplja vaše lične podatke, osim kada ih dostavite i date saglasnost za njihovo korišćenje.
Mi čuvamo, koristimo, ili prenosimo vaše lične podatke uz vaš pristanak i u meri, u pogledu sadržaja i vremena, koja je potrebna u svakom pojedinačnom slučaju, na primer, da bismo odgovorili na vaša pitanja ili nedoumice, da bismo ispunili vaše zahteve.

Vremenski period tokom kog se čuvaju vaši podaci

Podaci koje dostavite se čuvaju onoliko koliko je potrebno da bi se ispunila određena svrha zbog koje ste nam dostavili podatke, ili da bi se ispoštovale zakonske odredbe.

Informacije koje se čuvaju automatski kada posetite naš sajt/korišćenje kolačića
Naš sajt koristi kolačiće. Kolačići su male jedinice podataka koje na hard disku Vašeg kompjutera čuva Vaš internet pretraživač.

 

KOLAČIĆI


Kolačići za oglašavanje na internetu na osnovu upotrebe sajta

Zadržavamo pravo da koristimo informacije koje smo dobili putem kolačića a na osnovu analize ponašanja posetilaca na našem sajtu kako bismo vam pokazali određene reklame, Google reklamira proizvode treće strane a mi smo im to odobrili. Verujemo da ćete vi imati koristi od tog, jer vam prikazujemo reklame ili sadržaj za koji, na osnovu vašeg ponašanja kao korisnika sajta, možemo da pretpostavimo da odgovara vašim interesovanjima. U skladu sa tim, videćete manje nasumice odabranih reklama ili sadržaja koji bi vas manje interesovali.

Možemo da izmenimo ili ažuriramo delove izjave o privatnosti podataka a da vas ne obavestimo o tome unapred, ukoliko to bude zakonski potrebno. Uvek proverite izjavu o privatnosti podataka pre nego što koristite naš sajt kako biste bili informisani o najnovijem statusu u slučaju bilo kakvih izmena ili ažuriranja.