Verenicko prstenje

Verenicki prsten sa dijamantom

Verenicko prstenje je komad nakita koji ce Vaša odabranica (uz svoju burmu koja se bira kasnije) nositi celog života na ruci i zato je to prsten koji se mora odabrati s posebnom paznjom i ljubavlju vodeci računa o stilu i željama dame kojoj je namenjen. Na stranicama našeg sajta pogledajte verenicko prstenje od belog, zutog, roze zlata ili kombinacije, kao i verenicko prstenje sa dragim kamenom u boji ili verenicko prstenje sa dijamantima.

Verenički prsten

Neki od Vas dolaze sa jasnom idejom kakav verenicki prsten žele, ali ipak većina kupaca dolazi veoma neodlučno i bez neke jasne predstave kakav bi to prsten trebao da bude. Ono sto je uvek izbor bez greške su klasični modeli, neprolaznog stila i vanvremenski, a to su svakako takozvani “soliter” gde je brilijant uokviren sa 4 krapne ili pak model sa 6 krapni. To su modeli koji se kasnije lepo kombinuju i sa venčanom burmom. Međutim mi uvek savetujemo da prilikom odabira vereničkog prstena poštujete stil osobe kojoj je namenjen i uvek se trudimo da Vam pomognemo pri izboru. Kao i za Vas i za nas je verenički prsten veoma vazan komad nakita, jer to je zapravo najčesće nas prvi kontakt i saradnja sa našim kupcima i veoma nam je bitno da budete zadovoljni onim što ste odabrali kod nas u radnji ili smo po Vašoj želji pravili. Posle četiri decenije rada, možemo se pohvaliti da sada već imamo i drugu generaciju kupaca, odnosno da smo sa nečijim roditeljima započeli sa vereničkim prstenom, preko burmi, poklona za godišnjice, rodjendane, a sada sa njihovom decom krećemo ponovo sa najbitnijim VERENICKIM PRSTENOM i to je naša ogromna satisfakcija.

Na našoj web prezentaciji mozete pogledati razne modele verenickog prstenja, od klasičnog verenickog prstena sa jednim dijamantom, preko glamuroznih modela, vereničkog prstena sa dragim kamenom u boji (rubin, safir, smaragd, akvamsrin….) a u našim prodajnim mestima uvek mozete uz pomoć i konsultaciju sa našim stručnim osobljem poručiti izradu vereničkog prstena po Vašoj želji i zamisli. U svakom slucaju mi smo tu da ispunimo svaku Vašu zamisao kada je izrada vereničkog prstena u pitanju i da ona kaze DA!

Dijamant je ultimativni, univerzalni simbol ljubavi. Još od vremena kada se verovalo, da je stajao na vrhu svake Amorove strele, njegov uticaj odzvanja kroz vreme, a danas je značajniji nego ikad. Dok sam verenički prsten, savršen krug koji nema početak ni kraj, simbolizuje ljubav, priča o dijamantskom vereničkom prstenu datira iz srednjeg veka, kada je dijamant, zbog svoje čvrstine i „neuništivosti“ smatran idealnim pečatom bračnih zaveta. Tako je od XV veka, dijamantski prsten nezaobilazan detalj na kraljevskim i plemićkim venčanjima.

Danas, više nego ikad, dijamantski verenički prsten predstavlja najsnažniji, univerzalni dokaz iskrene i večne ljubavi i neizostavni deo cina venčanja. Neuništivost, lepota i sjaj dijamanta u vašem vereničkom prstenu, simbolički predstavljaju dugovečnost vašeg braka i vaše ljubavi!

Na ovoj stranici se nalazi samo deo naše ponude vereničkog prstenja, ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Izrada vereničkog prstenja po Vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenički prsten trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Sve vaše ideje ćemo pretočiti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da vaše ideje predočite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.

Svi modeli vereničkog prstenja sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama. Naša radionica i naši zlatari na raspolaganju su za bilo koju konsultaciju u vezi izrade svakog radnog dana od 10 do 18h u našim prodajnim mestima u Bulevaru kralja Aleksandra 26.