Izrada nakita
Izrada i reparacija nakita - Zlatara Mitić Beograd

Prodajni prostor u Bulevaru kralja Aleksandra 26

Posle četiri decenije i dalje sa Vama. Očekujemo Vas u proširenom, eksluzivnom delu naše radnje gde ćete i dalje uzivati u najlepšim komadima dijamantskog nakita. Bulevar kralja Aleksandra 26 u srcu Beograda, preko puta Crkve Svetog Marka.

Dobrodosli!

Izrada nakita po porudžbini

Izrada nakita od zlata po vašim željama i zamislima. Zlatarsko-juvelirska radionica Mitić bavi se izradom najfinijih komada nakita, koje možete pogledati i u našem prodajnom mestu Zlatara Mitić. Takodje, izrađujemo i nakit po porudžbini i želji kupaca. U našem prodajnom mestu uvek možete dobiti stručnu pomoć i savet zlatara, ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje u vezi sa izradom bilo kog komada nakita.

U radionici vršimo popravku i reparaciju starog nakita, koji za Vas ima posebnu važnost, jer čuva uspomenu na Vama drage ljude.

Posebno izdvajamo izradu nakita sa dragim kamenjem, dijamantima, safirima, rubinima, smaragdima… Izrada ovog nakita iziskuje veliku preciznost, visoke estetske kriterijume i umeće fasovanja. To je ono čime se možemo pohvaliti posle skoro četiri decenije iskustva u zlatarskom zanatu.

Izrada vereničkog prstenja po porudžbini

Vereničko prstenje sa dijamantom i venčane burme, svakako su najčešća vrsta nakita koji se izrađuje u našoj radionici, što po porudžbini kupaca, tako i za asortiman naše radnje. U našem prodajnom prostoru uvek možete pogledati veliki izbor bumi i vereničkog prstenja. Venčani program – burme i verenicko prstenje, svakako je uvek aktuelan i zato se trudimo da pratimo svetske trendove u izradi i dizjnu ovog nakita.

Svaka želja i porudžbina naših kupaca za nas predstavlja novi izazov, a Vaše zadovoljstvo finalnim proizvodom, koji izadje iz veštih ruku majstora zlatarsko – juvelirskog zanata radionice Mitic, uvek je naša najveća nagrada.Za svako pitanje,konsultaciju ili porudzbinu mozete se obratiti licno u nasoj radnji ili putem mejla radionica@miticdiamonds.rs