Zlatni nakit

Nakit Zlatare Mitic Beograd

Zlatara Mitić u svojoj ponudi ima nakit izrađen od najkvalitetnijih materijala, jedinstvenog dizajna. Nakit izrađujemo od žutog i belog zlata, ukrašenog dragim kamenjem (brilianti, dijamnit, smaragdi, rubini) ili biserima. Celokupan asortiman nakita možete pogledati u našem prodajnom objektu koji se nalazi u Beogradu, u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26.

Burme

Burme su deo nakita koji biramo za najbitniji dan u zivotu, dan našeg vencanja, a nosićemo ih čitavog zivota! Zato venčane burme treba da izgledaju onako kako mi žeimo, da budu odraz našeg stila i ukusa.

Kliknite da biste videli ostale burme iz naše ponude.

Izrada vereničkog prstenja po Vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenički prsten trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Sve vaše ideje ćemo pretočiti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Svi modeli vereničkog prstenja sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama.

Ogrlice

Zlatara Mitić u ponudi nakita ima i savremeno dizajnirane ogrlice i lančiće, izrađene od belog ili žutog zlata sa dijamantima i drugim dragim kamenjem. U ponudi se nalaze i ogrlice od slatkovodnih i slanovodnih bisera.

Pogledajte ostale ogrlice iz naše ponude.

Minđuše

U ponudi zlatare Mitić se nalaze različiti modeli mindjuša: viseće naušnice, alke, dijamantske tačkice, kao i različiti modeli midjuša sa slatkovodnim i slanovodnim biserima ili sa dragim kamenjem.

Pogledajte ostale minđuše iz naše ponude.