Burme

Venčane burme Zlatare Mitic Beograd

Burme su deo nakita koji biramo za najbitniji dan u životu, dan našeg vencanja, a nosićemo ih čitavog života! Zato treba da budu ono što mi želimo, odraz našeg stila i ukusa. Osnovna stvar kod izbora je da pravila ne postoje. Tradicija da, ali striktna pravila ne. Stoga, izaberite onu koja se Vama dopada, jer će ona biti deo Vas do kraja života.

Pogledajte i našu ponudu Vereničko prstenje

Zlatne burme

vencane burmeČesto se dešava da parovi prosto nemaju isti ukus kada je u pitanju izbor vencanih burmi, ali ne treba paniciti. Vi ne morate izabrati iste. U poslednjih nekoliko godina, cesto se dešava da se dame opredeljuju za takozvani eternity ring – vencane burme koje su u celom svom obimu optočene dijamantima. Iz ove činjenice, potiče i naziv prsten za vecnost ili vecni prsten, buduci da dijamanti predstavljaju najcvršci, neuništiv kamen, a burma pun krug bez kraja, tako ova vencana burma u simbiozi sa dijamantima simbolicno predstavlja vecnost vašeg braka i ljubavi. No, eternity burma je ženska, u tom slucaju gospoda se opredeljuju za neki drugi model, najcešce klasicnu poluoblu ili ravnu zlatnu. U našoj zlatarsko-juvelirskoj radnji možete pogledati veliki izbor burmi, od tradicionalnih, klasicnih modela do savremenih u kombinaciji belog, žutog, crvenog ili roze zlata.

burme belo zuto zlato

Uzorci poluoblih engleskih burmi u širinama od 3-7mm koje možete pogledati u našem prodajnom mestu, probati i na licu mesta uz pomoć našeg stručnog osoblja odlučiti se za boju zlata, vrstu obrade, fasovanje brilijanata i sami biti dizajner svojih burmi. Zapravo, kod odabira, najbitnije je da odlučite koju širinu i oval želite (ravnu ili poluoblu). Sve ostalo možete sami osmisliti ili kao ideju koristiti neke od naših gotovih modela, kombinovati više modela, boje zlata, vrste peskiranja.

U ponudi zlatare Mitić Beograd, možete naći veliki izbor ženskih eternity burmi sa dijamantima, izradjenih u belom ili žutom zlatu, sa razlicitim veličinama kamenja i razlicitim načinima fasovanja kamenja. Deo naše ponude možete pogledati na ovoj stranici, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Burme cene

Cena zavisi od cistoce i kolicine zlata ili nekog drugog plemenitog metala korišcenog u izradi. Takode, cena zavisi i od toga da li je u njihovoj izradi korišceno drago kamenje. Naravno, tu je i dodatna vrednost, koju svakoj burmi daje veština i kreativnost majstora juvelira.

Izrada burmi po vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaše trebalo da izgledaju, na raspolaganju Vam je naša radionica, gde ćemo vaše ideje pretočiti u prsten vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da Vaše ideje predočite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo cemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas možete kontaktirati i putem email-a ili telefona.