Mindjuše od belog i žutog zlata

Nakit Zlatare Mitic Beograd

U ponudi Zlatare Mitić možete pronaći različite modele mindjuša, od sasvim diskretnih naušnica namenjenih za svakodnevno nošenje, do raskošnih mindjuša za specijalne prilike kada zelite zablistati u punom sjaju. Svaka žena u našem asortimanu mindjuša pronaći će model za sebe.

O Mindjušama

Mindjuse su deo nakite koje se ponekada nose u kompletu sa prstenom ili ogrlicom. U našoj ponudi naći ćete i komlete: prsten, ogrlica i minjuše. Takodje, ukoliko imate prsten ili ogrlicu koje bi ste hteli da kompletirate sa parom minjuša, naša radnja je mesto gde možete poručiti izradu minjuša po vašim željama.

Bez obzira da li su vaš izbor mindjuše sa dijamantima, rubinima, smaragdima, safirima, biserima… Ili moderne alke u belom ili žutom zlatu, dečje mindjuše kojima zelite obradovati vaše ili dete vaših prijatelja, svakako ćete u ponudi naše zlatare pronaći odgovarajuće mindjuše.

Zlatne mindjuse – cena

Cena mindjuša zavisi od čistoće i količine zlata ili nekog drugog plemenitog metala korišćenog u izradi. Takođe, cene mindjuša zavisi i od toga da li je u njihovoj izradi korišćeno drago kamenje. Naravno, tu je i dodatna vrednost, koju donosi majstor i njegova kreativnost i veština.

U ponudi zlatare Mitić Beograd, možete naći veliki izbor zlatnih mindjuša sa dijamantima, izradjenih u belom ili žutom zlatu. Mindjuše koje se nalaze na ovoj stranici su samo deo naše ponude, dok ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Pogledajte naše burme i vereničko prstenje.