Vereničko prstenje - belo zlato

Verenicko prstenje od belog zlata Zlatare Mitic Beograd

Verenicko prstenje od belog zlata predstavlja simbol ljubavi i vernosti. Vereničkim prstenom prvi put krunišete Vašu ljubav. Dame će ga voleti i nositi čitavog života. Verenicko prstenje od belog zlata bi trebalo da bude kvalitetano, suptilano i jedinstveno. Trebalo bi da se razlikuje od drugog prstenja. Prilikom odabira prstena treba voditi računa o karakteru, o stilu i načinu života osobe za koju i birate prsten. Verenicko prstenje od belog zlata mora biti prefinjeno, sa ukusom, ali ujedno i raskošano. Verenički prsten mora da zrači, da dominira i da ostavlja jak utisak. Jednostavno verenički prsten bi trebalo da bude ekskluzivan.

Verenicki prsten belo zlato

Dizajn okvira zajedno sa oblikom centralnog kamena, daje prstenu njegovu osobenost. Postoji mnogo različitih vrsta okvira. Predstavićemo vam ukratko četiri koja se najčešće koriste prilikom izrade vereničkog prstena:

verenicko-prstenje-kandza

Verenički prsten „CLAW“

Pridržavan krapnama, brilijant ili neki drugi dragi kamen, je vidljiv sa svih strana. Ovaj oblik vereničkog prstenja donosi svu lepotu i sjaj dragog kamena.

verenicko-prstenje-katedrala

Verenički prsten „KATEDRALA“

Okvir prstena pridržava kamen, visoko ga uzdižući podignutim nožicama koje ujedno pomažu da se dijamant zaštiti.

verenicki-prsten-bezel

Verenički prsten „BEZEL“

U ovom klasičnom okviru, dragi kamen je uokviren dragocenim metalom, štiteći ga.

verenicki-prsten-tenzen

Verenički prsten „TENŽEN“

Dijamant (ili neki drugi dragi kamen) se nalazi u ležištu uz pritisak okvira, što čini da kamen reflektuje maksimalnu svetlost, i odaje utisak da pluta prostorom.

Verenicko prstenje od belog zlata

Verenicki prsten od belog zlata

Na ovoj stranici se nalazi samo deo naše ponude vereničkog prstenja od belog zlata, ostatak možete videti u našem prodajnom mestu, koje se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 26 (preko puta Crkve svetog Marka).

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenički prsten od belog zlata trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Svi modeli vereničkog prstenja od belog zlata sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama.