Vereničko prstenje sa dijamantom

Verenicko prstenje sa dijamantom je komad nakita koji će Vašu odabranicu sigurno oboriti s nogu i osigurati željno isčekivano “DA”. Verenicko prstenje sa dijamantom simboliše posebnu eleganciju i ekskluzivnost, kvalitet i dugovečnost.

Dijamantski verenički prsten

Verenicko prstenje sa dijamantomDijamant je ultimativni, univerzalni simbol ljubavi. Još od vremena kada se verovalo, da je stajao na vrhu svake Amorove strele, njegov uticaj odzvanja kroz vreme, a danas je značajniji nego ikad. Dok sam verenički prsten, savršen krug koji nema početak ni kraj, simbolizuje ljubav, priča o dijamantskom vereničkom prstenu datira iz srednjeg veka, kada je dijamant, zbog svoje čvrstine i „neuništivosti“ smatran idealnim pečatom bračnih zaveta. Tako je od XV veka, dijamantski prsten nezaobilazan detalj na kraljevskim i plemićkim venčanjima.

Danas, više nego ikad, Verenicko prstenje sa dijamantom predstavlja najsnažniji, univerzalni dokaz iskrene i večne ljubavi i neizostavni deo cina venčanja. Neuništivost, lepota i sjaj dijamanta u vašem vereničkom prstenu, simbolički predstavljaju dugovečnost vašeg braka i vaše ljubavi!

Izrada verenickog prstenja sa dijamantom po Vašoj želji

Ukoliko imate sopstvenu ideju kako bi vaš verenicko prsten sa dijamantom trebalo da izgleda, na raspolaganju Vam je naša radionica. Sve vaše ideje ćemo pretočiti u prstenje vrhunskog kvaliteta. Dovoljno je da vaše ideje predočite našim majstorima, izaberete materijal, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti (od dizajna pa do izrade). Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili su Vam potrebne neke informacije, uvek nas mozete kontaktirati i putem email-a ili telefona.

Svi modeli vereničkog prstenja sa našeg sajta uvek se mogu poručiti sa brilijantom ili nekim drugim dragim kamenom različite karataže i kvaliteta u skladu sa Vašim željama. Naša radionica i naši zlatari na raspolaganju su za bilo koju konsultaciju u vezi izrade svakog radnog dana od 10 do 18h u našim prodajnim mestima u Bulevaru kralja Aleksandra 26.